Движение Трети март“ на Румен Радев е регистрано като търговска

...
 
Движение Трети март“ на Румен Радев е регистрано като търговска
Коментари Харесай

Официално! „Движение Трети март“ на Румен Радев е регистрано като търговска марка

 

„ Движение Трети март “ на Румен Радев е регистрано като комерсиална марка в Патентното ведомство на 5 декември 2023 година

Това откри инспекция на „ 24 часа “ в деня, в който президентът Румен Радев за първи път даде безапелационен знак, че нов политически план към него ще има.

„ Българите чакат действителна политическа опция, която да се опълчи на взаимното изпиране и индулгенция на корупционните кавги. Алтернатива, която да върне нормалността и европейската вероятност за България “, съобщи по-рано през днешния ден президентът.

За президентски план се приказва от много време, откакто предходната година от връх Шипка самият Радев „ поведе “ национално придвижване в отбрана на националния празник 3 март. Малко по-късно свързани с президента известни политици и общественици сътвориха предприемчив комитет, който да събира подписи за референдум за опазване на датата на националния ни празник. Сред тях са евродепутатът Петър Витанов и някогашният министър на спорта Весела Лечева.

Именно инициативният комитет „ Трети март “ се спряга за основа на предстоящ президентски план. За това първи в прав текст заприказва някогашният началник на Стратегическия съвет на президента проф. Александър Маринов.

Документите за вписване на комерсиалната марка „ Движение Трети март “ са подадени на 4 август 2023 година от Весела Лечева, която напусна Българска социалистическа партия и е измежду най-ярките последователи на Румен Радев.

Марката е непокътната за 10 години. А обсега на активност на придвижването е необятно написан – от услуги за политическо набиране на средства и финансово спонсориране, всевъзможни типове реклама и връзки, комерсиална цел, икономическо прогнозиране, изследване на публичното мнение, съвещания човешки запаси и други

Все по-упорито в политическите среди се приказва, че президентският план ще е реалност до месец, а през юни ще се включи с листа на евроизборите.

„ Хората са възмутени от схемите, от назначенията, офшорките, неуспеха в европейската ни интеграция, от жилища с асансьори и от безконтролно ръководство. Самата обстановка е такава, че появяването на опция е неизбежна “, изясни президентът по-рано през днешния ден.

Именно като боязън от нова партия дефинира самият Радев през днешния ден и цялата „ режисирана медийна нервност “ против него.

„ Този хор на страха сплоти освен партиите в сглобката, само че и дребни парламентарни и извънпарламентарни партии, които дружно се усещат застрашени от ерозията на доверието “, уточни още президентът.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР